Luksuz . Ili možda prije dekadencija.

●카지노가입머니♧☞▧▷ YAM 777.℃OM ◀▨¶카지노가입머니카지노가입머니카지노가입머니카지노가입머니카지노가입머니카지노가입머니카지노가입머니카지노가입머니●카지노가입머니♧☞▧▷ YAM 777.℃OM ◀▨¶카지노가입머니카지노가입머니카지노가입머니카지노가입머니카지노가입머니카지노가입머니카지노가입머니카지노가입머니

Već dugo ne uspijevam nacrtati sliku koju ću objesiti iznad svog kreveta, kao čuvaricu svojih, u zadnje vrijeme tankih i nemirnih snova, Mučila sam se sa raznim simbolikama i kompleksnim porukama svijesti i podsvijesti, listala debele knjige u potrazi za pravom metaforom, a onda sam jednostavno odlučila da ćemo na slici biti mačak i ja kako duboko i spokojno spavamo. Bez metafora, bez simbola. Čista plastika. To će me sačuvati od snovokradica. Nedvosmislenost.

Odlučila sam resetirati stanje svog napaćenog uma i preusmjeriti ga sa kolosjeka recesijskog manjka na onaj luksuznog viška. Pa da vidimo. Ovaj prvi mi i onako nije donio nikakvog dobra. I zato sam sladostrasno i neracionalno kliknula s gumbom “kupi” ispod skupog komada donjeg veša. Novaca (ne)imam jednako kao i prije. Ali je osjećaj perverzno bolji. Pa kad već tonem, neka to bude u skupom donjem rublju.

Isto ću si tako dozvoliti luksuz introvertnog vikenda, sa vrlo malo izgovorenih riječi, a čak ću i pitanja pospremiti u neki debeli mrak, do ponedjeljka. Vrhunac mojih briga biti će kako pronaći pravu šalicu, sa ugrađenim umetkom za listiće čaja i ručkom koja će mi savršeno ležati u ruci.

Jer ja to zaslužujem.

Advertisements

2 thoughts on “Luksuz . Ili možda prije dekadencija.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s